Известие

Collapse
No announcement yet.

ангренажн ремък 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ангренажн ремък 147

Здравеите от скоро и аз имам 147 селеспийд 2000 днес сменях ангренажа преди това колата беше куршум но ми напави номера след смяната първо изключи от скорости занулихме грешките и скоростите се оправиха след това като че ли загуби леко мощност съсвсем леко се усеща на със сигурност не е вървенето преди смяната на ангренажа ако някой се е сблъскал със същия проблем нека да помогне и къде в Бургас сериозно лекуват Алфа Ромео

Къде сменя ремъка в Бургас иначе има един колега от форума Радо работи в сервиз в помория има и пети за зацепване и може да я направят
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Колега ако имаш път към Поморие може да потърсиш сервиза на Сарандиевите, те са стари Алфисти и аз винаги съм ходил при тях да ми ги обслужват алфите. Така че имаш 2 възможности за Поморие - или при Радо или при Сарандиевите. И в двата случая ще ти свършат работата, защото няма да им е първата Алфа.

Comment

Ремъка го сменях в сервиз Сузуки в Кумлука при Емо но не го сменяха с пети а белязаха валовете и така ги наместваха Ангренажа дойде точно видях го лично но за балансиращия не съм сигурен

Comment

При смяната на ремъци се използват пети иначе центровката може да избяба това може и да се е получило при теб, а и няма гаранция че преди това колата ти е била зацепена правилно. Така че е добре да се провери дали е правилна центровката и ако не е да се настрои кокто трябва.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

А от неправилно зацепен ремък може ле да се повреди позиционера на газта Днес проверявахме пак зацепен е правилно но ми е развален позиционера на газта поне при Кафеджиев така показа Някой ако е в час нека помогне не знам какво става с тая кола

Comment

Working...
            X